HOŞ GELDİNİZ

Forumumuzdaki konu başlıkları, rehberler ve paylaşımlar MG kullanıcıları için hazırlanıyor ve yalnızca üyelerimize açıktır. Eğer MG dünyasını yakından takip etmek, deneyimleri okumak ve kendi fikirlerinizi paylaşmak isterseniz şu an aramıza katılmanın tam zamanı.

Üyelik tamamen ücretsiz ve üye olmak sadece birkaç saniyenizi alır. Üye olduktan sonra tüm içeriklere erişebilir, konulara yorum yapabilir ve MG Turkey Fan Club topluluğunun bir parçası olabilirsiniz.

Aşağıdaki butonları kullanarak hemen giriş yapabilir ya da hızlıca kayıt olup mgturkeyfanclub.com ailesine katılabilirsiniz. 🚗✨

HS Trim Sesleri

erayeraydn

Yeni Üye
Arkadaşlar Merhaba,

Aracında trim sesi problemi yaşayan var mı? Özellikle sert kasislerde arka tekerlerin olduğu bölge ve tavandan kulağıma sesler geliyor. Bazen kalkışlarda sanki şasi içinde vida kalmış gibi yuvarlanma sesi de alıyorum. Hiç bununla ilgili yorum veya video göremedim internette tek yaşayan ben miyim diye şüphe etmeye başladım :)

semih

Yeni Üye
bende MG zs 1,0 comfort var. Benzer bir ses benim aracımda da var. Daha önce yoktu bagaj da olan bazı eşyalar yapıyor sanıyordum ama şimdi şüphelendim. Bagajı boşaltıp yeniden kullanacağım.

Bugün online olanlar

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
76
Kullanıcılar
282
Son üye
MEHMETGECGEL