HOŞ GELDİNİZ

Forumumuzdaki konu başlıkları, rehberler ve paylaşımlar MG kullanıcıları için hazırlanıyor ve yalnızca üyelerimize açıktır. Eğer MG dünyasını yakından takip etmek, deneyimleri okumak ve kendi fikirlerinizi paylaşmak isterseniz şu an aramıza katılmanın tam zamanı.

Üyelik tamamen ücretsiz ve üye olmak sadece birkaç saniyenizi alır. Üye olduktan sonra tüm içeriklere erişebilir, konulara yorum yapabilir ve MG Turkey Fan Club topluluğunun bir parçası olabilirsiniz.

Aşağıdaki butonları kullanarak hemen giriş yapabilir ya da hızlıca kayıt olup mgturkeyfanclub.com ailesine katılabilirsiniz. 🚗✨

Yeni Üye İlk Konu benden olsun

mgadmin

Moderatör
Yönetici
Herkese Merhaba,
Kısa bir süre önce Türkiye'de MG ile ilgili bir site veya forum göremediğim için MG severlerin buluştuğu bir platform oluşturmak istedim. Araçlarla ilgili çok fazla bilgim yok fakat sizlerin de desteği sayesinde benim de öğreneceğim çok şey olacak. Öncelikle sizlerin de foruma katkı sağlamasının çok önemli olduğunu belirtmek isterim. Sakın çekinmeyin :) ilgili bölümler altına konularınızı açıp, paylaşımlara hemen başlayabilirsiniz.

Yaklaşık 2 aydır MG ZS Luxury Plus araç sahibiyim. İlk aracım Peugeot 206 oldu. Kendisi benim için o zamanlar en büyük hayalimdi. 2006 model Peugeot 206 Feline aracımı 2010 yılından 2016 yılına kadar çok severek kullandım.
2016 yılında, aracın büyüklüğü yeterli gelmediği için Toyota Corolla-Dizel Otomatik sedan aracımı satın aldım. 2023 yılının Ağustos ayında model yükseltmek ve daha çok genç işi bir araca sahip olmak için araştırmalarıma başladım. Son zamanlarda ülkemizde SUV araçlara talep çok olduğu için, daha önceleri sıcak bakmadığım bu araçlara ilgi duymaya başlayarak araştırmalarıma başladım.
İstanbul Koşuyolu / Kadıköy bayii'sine giderek aracı yakından görmek istedim. İnceledim ve kullanan arkadaşlarıma da danışarak en sonunda MG ZS almaya karar verdim. Tabii bu süreçten önce Youtube üzerinden onlarca inceleme videosu da izledim. Farklı forumlardaki bu modelle ilgili konuları okudum. Bir sonraki bayii ziyaretimde Corolla'mı takas desteği ile birlikte vererek MG ZS 'imi sipariş etmiş oldum.
Yaklaşık 2 ay oldu. Bu zaman içerisinde farklı nedenlerden dolayı fazla KM yapmak zorunda kaldığım için 3000km'yi geçtim. Bu konuyla ilgili deneyimlerimi toparlayıp ilgili bölüm altında yakın zamanda paylaşıyor olacağım.

MG sahipleri olarak, bu forum sizin için bir ev gibidir. Burada otomobilinizi ve hobinizi paylaşacak diğer tutkulu insanlarla tanışabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşabilir, sorular sorabilir ve yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Ayrıca, MG hakkında daha fazla bilgi edinmek için harika bir kaynaktır. Eğer MG sahibiyseniz veya bu otomobil hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, sizi MG TURKEY FAN CLUB forumuna katılmaya davet ediyoruz. Burada sıcak bir karşılama ve değerli bilgiler sizi bekliyor. Otomobil tutkusunu paylaşmak için hiçbir yer, MG TURKEY FAN CLUB forumundan daha iyi değil!
Otomobil tutkunları olarak bir araya gelerek önce kendinizi tanıtmaya sonra da deneyimlerimizi paylaşmaya davet ediyorum.

MG sahipleri sizleri MG TURKEY FAN CLUB forumuna dört gözle bekliyoruz !!

Herkese şimdiden iyi forumlar...

MGADMIN

Son düzenleme:

Bora

Üye
Merhaba admin,

Öncelikle böyle bir forum hazırladığınız için teşekkürler,emeğinize sağlık.Çok fazla marka kullanıcısı olmasa da ilerleyen yıllarda bu sayfa da gerekli ilgiyi görecektir.

Ben de 1 haftalık HS kullanıcısıyım.Diğer çinli marka ile MG arasında bir süre git gel yapıp,test sürüşünden sonra MG almaya karar verdim.Yeni kullanıcı olarak ilk izlenimlerimi ilgili başlık altında ben de paylaşıyor olacağım.

Kazasız sürüşler..

mgadmin

Moderatör
Yönetici
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah.
HS ile ilgili deneyimlerinizi en kısa zamanda bekliyoruz :)

Negan

Yeni Üye
Merhabalar ; Ben de Eylül ayından bu yana Mg zs luxury plus kullanıcısıyım , böyle bir platformun oluşturulması çok iyi olmuş. En son 1 ay önce start stop güncelLEmesini yaptırdım şimdilik sorunsuz ilerliyoruz araçtan şu aşamada gayet memnunum. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.

mgadmin

Moderatör
Yönetici
@Negan hoşgeldiniz, hayırlı olsun 🙂 start-stop için güncelleme olduğunu sizden öğrendim. Kullanmıyorum ama bazen açık kalıyor, kaldığında da devreye girmediğini düşünüyorum. Bu güncelleme bu sorun için miydi?

Negan

Yeni Üye
Öncelikle çok teşekkürler , evet güncelleme start-stop sisteminin devreye girmemesi ile ilgiliydi ; yarım saatlik bir işlemle halledildi. şimdi sorunsuz şekilde çalışıyor.

Kürşat

Yeni Üye
Merhaba, 10 günlük MG4 kullanıcısıyım. Doğu Karadeniz'de yaşıyorum. MG 2024 itibariyle hızla yayılırken bir forum ihtiyacını da beraberinde getiriyor. bu yüzden bu forumu açan admine çok teşekkürler. Hepimize iyi forumlar dilerim.

mgadmin

Moderatör
Yönetici
Merhaba, 10 günlük MG4 kullanıcısıyım. Doğu Karadeniz'de yaşıyorum. MG 2024 itibariyle hızla yayılırken bir forum ihtiyacını da beraberinde getiriyor. bu yüzden bu forumu açan admine çok teşekkürler. Hepimize iyi forumlar dilerim.
Merhabalar, öncelikle hoşgeldiniz.Sizlerin sayesinde forumumuz daha iyi yerlere gelecektir.Aracınız hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın inş. 10 gün deneyimlerinizi aktarmak için kısa bir süre fakat uygun zamanınızda MG4 ile ilgili tecrübelerinizi ilgili konu altında paylaşmanızı rica ediyoruz.
Hayırlı ramazanlar ☺️

muratkocak

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba

Bu hafta bende inşallah HS Luxury ile aranıza katılacağım. Daha biraz önce ödemesini halletim ve internette doşaırkan bu forumu gördüm. Admin eline sağlık iyiki de böyle bir forum var.

muratkocak

Yeni Üye
Arkadaşlar selam dün aracımı çok şükür teslim aldım. Gri renkte ve ben çok sevdim kim ne derse desin araç çok iyi. Ama ortak şikayet konuları olan kamare ve ses sistemi gerçekten olumsuz yönler. Kullandıkça tecrübelerimi aktarıyor olacağım.

mgadmin

Moderatör
Yönetici
@muratkocak, tekrar aramıza hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Evet kamera çözünürlüğünden ben de çok memnun değilim ama, yine de oldukça iş gördüğü için sorun etmiyorum artık. Ses sisteminden hiç anlamam. Benim için kulağıma ses, müzik gelsin yeterli. Bu yüzden kendi açımdan söylüyorum yeterli buluyorum ben :)

İZBER

Yeni Üye
Merhabalar,
MC ZS EV almayı planlıyorum. 2023 model elektrikli
Tecrübeli arkadaşlardan araç hakkında bilgi almak istiyorum.

Bugün online olanlar

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
75
Kullanıcılar
269
Son üye
kskma