HOŞ GELDİNİZ

Forumumuzdaki konu başlıkları, rehberler ve paylaşımlar MG kullanıcıları için hazırlanıyor ve yalnızca üyelerimize açıktır. Eğer MG dünyasını yakından takip etmek, deneyimleri okumak ve kendi fikirlerinizi paylaşmak isterseniz şu an aramıza katılmanın tam zamanı.

Üyelik tamamen ücretsiz ve üye olmak sadece birkaç saniyenizi alır. Üye olduktan sonra tüm içeriklere erişebilir, konulara yorum yapabilir ve MG Turkey Fan Club topluluğunun bir parçası olabilirsiniz.

Aşağıdaki butonları kullanarak hemen giriş yapabilir ya da hızlıca kayıt olup mgturkeyfanclub.com ailesine katılabilirsiniz. 🚗✨

MG HS Bagaj Havuzu ve Paspas Önerileri

prezihesap6

Yeni Üye
Aracımı teslim aldıktan sonra ,kış aylarında ve özellikle yaz ayındaki kumlardan ,döşemeleri koruması için havuz paspas ve bagaj havuzu araştırması yaptım.Çeşitli platformlardan çeşitli ürünlere baktım.
Rizline marka paspas ve bagaj havuzunda karar kıldım.Ürünleri sitesinden toplam ,02/04/2024 itibari ile 1990tl’ye satın aldım.Çeşitli e ticaret sitelerine göre kendi sitesinde fiyat daha makuldü,birde kopya ürün riskine girmek istemedim açıkcası.
İzlediğim bir videoda rizline için biraz ince yorumu vardı ama yine aynı videoda paspasın tam oturduğunu görmek,benim için yeterli geldi.Özellikle arka paspasın bütün olması benim için olmazsa olmazdı.Daha önce 2 parça kullandım ve hiç memnun kalmadım,rizline da arka paspas tek parça.
Başka marka model kullanan ve daha memnun kalan arkadaşlar varsa ,paspas alacaklar için iyidir referans olabilir.Ürünler elime ulaştığında resimlerini de burada paylaşacağım.

prezihesap6

Yeni Üye
Güncelleme ,Ürünler elime ulaştı ve çok memnun kaldım,paspaslar çok iyi bir şekilde yerine oturuyor,kenarlarda en ufak bir boşluk kalmadı.

Bugün online olanlar

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
76
Kullanıcılar
282
Son üye
MEHMETGECGEL