HOŞ GELDİNİZ

Forumumuzdaki konu başlıkları, rehberler ve paylaşımlar MG kullanıcıları için hazırlanıyor ve yalnızca üyelerimize açıktır. Eğer MG dünyasını yakından takip etmek, deneyimleri okumak ve kendi fikirlerinizi paylaşmak isterseniz şu an aramıza katılmanın tam zamanı.

Üyelik tamamen ücretsiz ve üye olmak sadece birkaç saniyenizi alır. Üye olduktan sonra tüm içeriklere erişebilir, konulara yorum yapabilir ve MG Turkey Fan Club topluluğunun bir parçası olabilirsiniz.

Aşağıdaki butonları kullanarak hemen giriş yapabilir ya da hızlıca kayıt olup mgturkeyfanclub.com ailesine katılabilirsiniz. 🚗✨

MG HS deri koltuk için terletmez alkantra kumaş kılıf/minder uygulaması

prezihesap6

Yeni Üye
IMG_2920.jpegYaz geldiği için ,çok şık bulduğum deri koltukların görünümünden de ödün vermeden bir çare bulmak istedim.Alkantra kumaştan yapılmış alt ve arka pedi setini birazda fazla para vererek satın aldım.
Büyük ihtimalle benzer çözüm arayışı içinde olanlar için değerlendirmemi buradan paylaşacağım.
IMG_2922.jpeg
Şimdilik benimde kumaş türü ve görseli var elimde.Ürün direk MG HS için olmasa da yunus dedikleri koltuk tiplerine uygun,hs de de yunus tipi koltuk var.Bakalım nasıl bir sonuç elde edeceğim?Görüşmek üzere
IMG_2923.jpeg

prezihesap6

Yeni Üye
Hayırlı olsun
Ürün linki varsa paylaşır mısınız
Teşekkür ederim,isterseniz benim ürün bi gelsin ,tam koltuğa uyacak mı bir bakalım ona göre sipariş edin,ben biraz risk aldım.Ürün evrensel diyor ama,bakalım nasıl duracak yerinde.

prezihesap6

Yeni Üye
Bugün sipariş ettiğim koltuk kılıfları elime ulaştı.MG HS ‘ye kılıflar tam oturdu.Başarılı bir sipariş oldu.Arka koltuklarda elime geçtiğinde görselleri buradan paylaşırım.

Ekli dosyalar

• IMG_3010-compressed.jpeg
    IMG_3010-compressed.jpeg
    134.1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3009-compressed.jpeg
    IMG_3009-compressed.jpeg
    231.5 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3011-compressed.jpeg
    IMG_3011-compressed.jpeg
    389.8 KB · Görüntüleme: 36

prezihesap6

Yeni Üye
IMG_3058-compressed.jpeg
Arka koltuk için aldığım set de bu şekilde 5 parça.

Ekli dosyalar

• IMG_3055-compressed.jpeg
    IMG_3055-compressed.jpeg
    283.4 KB · Görüntüleme: 34

mgadmin

Moderatör
Yönetici
@müslümsünbül hocam, yorumunuza istinaden bir bakayım dedim ama varolan link'e tıkladığımda bu ürünün artık Türkiye'ye gönderilmediğini gördüm. Ayrıca 2026 Ocak ayı sonunda, artık aldığımız ürünlerin fiyatı ne olursa olsun ayrıntılı gümrük beyannamesi hazırlanacağı için, ödediğimiz gümrük vergilerinin üzerine bir de beyanname hizmet bedeli de eklenecek. Sonuç olarak yurtdışından alışverişlerimiz artık hayal oldu maalesef.

Bugün online olanlar

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
75
Kullanıcılar
269
Son üye
kskma