HOŞ GELDİNİZ

Forumumuzdaki konu başlıkları, rehberler ve paylaşımlar MG kullanıcıları için hazırlanıyor ve yalnızca üyelerimize açıktır. Eğer MG dünyasını yakından takip etmek, deneyimleri okumak ve kendi fikirlerinizi paylaşmak isterseniz şu an aramıza katılmanın tam zamanı.

Üyelik tamamen ücretsiz ve üye olmak sadece birkaç saniyenizi alır. Üye olduktan sonra tüm içeriklere erişebilir, konulara yorum yapabilir ve MG Turkey Fan Club topluluğunun bir parçası olabilirsiniz.

Aşağıdaki butonları kullanarak hemen giriş yapabilir ya da hızlıca kayıt olup mgturkeyfanclub.com ailesine katılabilirsiniz. 🚗✨

MG HS Luxury Kullanıcı Yorumları 2024

Zeyyatizgi

Yeni Üye
Herkese merhaba
“Follow me” özelliğini ben kullanamıyorum. Menü kısmında aktif gözüküyor ama aracımı kapattığımda aydınlatma beni takip etmiyor . Nasıl düzeltebilirim

erayeraydn

Yeni Üye
Merhabalar herkese,

Öncelikle aranıza yeni katıldım iyi forumlar dilerim :)

Aracımı alalı 2 hafta kadar oldu. 2023 Aralık çıkışlı Luxury donanım aldım ve ilk bakımını gerçekleştirdim. 15bin kmde.

Farkettiğim sorunlardan kısaca bahsetmek istiyorum;

- Sunroof trim sesi= Garantili olduğu için bayiye söyledim ve 1 gün araç bayide durdu, her titreşimde çat çut ses geliyordu fakat bu kesildi. Şimdi sadece çok sert çukur yada arabanın hafif rampalı yerlerde esnediği(çapraz iniş veya çıkış durumlarında) hafif trim sesi alıyorum. Bunun için bu hafta tekrar bayiye götürmeyi planlıyorum muhtemelen sunroof kauçuklarından yapıyor, sprey bir malzeme ile çözülebileceğini düşünüyorum.
- Direksiyon simidi düz durmuyor = Aldığımda bunu farkettim ve bayiye bakım esnasında bildirdim. Rot balans ayarı için harici ödeme yaptım fakat 400 km kadar uzun yol yaptım tekrar fark ettim ki direksiyon direkt durmuyor ve direkt gitmesi için hafif sollu tutmam gerekiyor.
-Yol sesi fazla alıyor- altında bulunan bayi çıkışı maxiss marka saçma lastiklerden olabileceğini düşünüyorum :) araç çok sessiz diye yorumları okuyarak aldım fakat otoban süratlerinde özellikle ön kapılardan rüzgar geçiyormuş hissi geliyor aynalardan olabilir bunu da detaylı inceleyeceğim tekrardan.
-Sağ ön yolcu koltuğu yükseklik ayarı çalışmıyor, bakımda yine bayiye söyledim çalıştığı iletildi fakat ben kesinlikle tuşu hareket ettiremiyorum
Sizler de bu ve benzeri sorunlarla karşılaştıysanız okumak isterim :) Şimdiden teşekkürler.

erayeraydn

Yeni Üye
Evet sonradan öğrendiğim bir bilgi oldu, sağ ön yolcu koltuğunda yükseklik ayarı bulunmuyor. Bu duruma biraz şaşırsam da en azından sorun olmadığını öğrenmiş oldum :)

MEMOTURK

Yeni Üye
HS 2023 model için genel problemlerine herhangi bir şeklide çözüm bulabilen oldu mu ? özellikle kamera rezaleti ve şanzuman vasatlığı araçtan soguttu beni. Şanzuman için mühendislik menusunden tum kombinasyonları denedim. Gene de hayal kırıklığı:(((

Bugün online olanlar

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
76
Kullanıcılar
282
Son üye
MEHMETGECGEL