HOŞ GELDİNİZ

Forumumuzdaki konu başlıkları, rehberler ve paylaşımlar MG kullanıcıları için hazırlanıyor ve yalnızca üyelerimize açıktır. Eğer MG dünyasını yakından takip etmek, deneyimleri okumak ve kendi fikirlerinizi paylaşmak isterseniz şu an aramıza katılmanın tam zamanı.

Üyelik tamamen ücretsiz ve üye olmak sadece birkaç saniyenizi alır. Üye olduktan sonra tüm içeriklere erişebilir, konulara yorum yapabilir ve MG Turkey Fan Club topluluğunun bir parçası olabilirsiniz.

Aşağıdaki butonları kullanarak hemen giriş yapabilir ya da hızlıca kayıt olup mgturkeyfanclub.com ailesine katılabilirsiniz. 🚗✨

Mg zs 2024 Confort apk Kurulumu ?

ragdesign

Yeni Üye
Mg zs 2024 aracımda Mühendislik moduna giriş yapıp gerekli ayarları görebiliyor ve değiştirebiliyorum.
1-Sizlerden ricam bu alan icersinde 3. parti uygulama yükleme iznide var acaba burada kullanılmak üzere bilidğiniz uygulamalar var.
2-Herhangi bir uygulama ile 360 kamera montajı yapılabilirmi.

mgadmin

Moderatör
Yönetici
Bence o ekranlarda kullanılan işletim sistemi android tabanlı olmadığı için apk uygulaması yüklenemez.

mgadmin

Moderatör
Yönetici
"Bence" demiştim zaten... Görünen o ki evet android tabanlı. Ama muhtemelen buraya dışarıdan apk yüklemeyi v.s engellemiştir.
Fotoğrafı yapay zekaya attım onun dönüşü de bu şekilde oldu:

Senin cihaz için kritik yorum​

Ekranda şunu görüyorum:
“Whether it is a system Apk: true”
👉 Bu şu demek:
  • sistem APK’ları whitelist’li
  • dış APK büyük ihtimal bloklu

En hızlı test​

1. USB’ye şu basit APK’yı at:
    • APK Installer
    • veya eski bir oyun
  2. Tak → Engineering mode → APK listesi