HOŞ GELDİNİZ

Forumumuzdaki konu başlıkları, rehberler ve paylaşımlar MG kullanıcıları için hazırlanıyor ve yalnızca üyelerimize açıktır. Eğer MG dünyasını yakından takip etmek, deneyimleri okumak ve kendi fikirlerinizi paylaşmak isterseniz şu an aramıza katılmanın tam zamanı.

Üyelik tamamen ücretsiz ve üye olmak sadece birkaç saniyenizi alır. Üye olduktan sonra tüm içeriklere erişebilir, konulara yorum yapabilir ve MG Turkey Fan Club topluluğunun bir parçası olabilirsiniz.

Aşağıdaki butonları kullanarak hemen giriş yapabilir ya da hızlıca kayıt olup mgturkeyfanclub.com ailesine katılabilirsiniz. 🚗✨

MG ZS- Bagaj kapağı askı aparatı

mgadmin

Moderatör
Yönetici
Merhabalar,
Mg ZS aracımda bir kaç kez bagaj kapağı ile birlikte açılan pandizotta, ipin kapağa asıldığı o küçük aparat kırıldı. Servise gittiğimde temin etmiştim ama, bir süre sonra tekrar kırıldı. Sizlerde de kırıldı mı bilmiyorum fakat belli ki bu parça çok uzun ömürlü değil. İnternet'ten sipariş verip satın alayım dedim, doğru düzgün bir şey bulamadım. Yurtdışı sitelerde var görünüyor fakat malum artık yurtdışı alışveriş işi bitti. Yerel online satış sitelerinde buldum ama fiyatlar da çok uçuk. Bu kadar basit bir parçaya ulaşabilmek eziyet.

Uzun lafın kısaı; bir 3d yazıcıya sahibim. Biraz araştırdıktan sonra bu parçayı kendim basıp, aracımda sorunsuz kullanabildiğimi gördüm. Eğer sizler tarafından ilgi görür ise 4 ve 6'lı paketlerde abartısız fiyatlarla sizlere ulaştırmak istiyorum.

Bahsettiğim parça bu;

1770373918384.png

Sizler ne düşünürsünüz? Paylaşabilirseniz sevinirim.

Mert_MG

Yeni Üye
Merhaba,
Bende de bir tane ihtiyaç oldu, aynısı değil ama uygun bir tanesi Pendik Oto Sanayide buldum. Sanayi içindeki caminin yakınındaki "Perşembe Pazarı" adlı dükkandan temin edebilirsiniz. Aralık 2025'te adedini 6 TL'ye aldım.

k.bildik

Yeni Üye
Merhabalar,
Mg ZS aracımda bir kaç kez bagaj kapağı ile birlikte açılan pandizotta, ipin kapağa asıldığı o küçük aparat kırıldı. Servise gittiğimde temin etmiştim ama, bir süre sonra tekrar kırıldı. Sizlerde de kırıldı mı bilmiyorum fakat belli ki bu parça çok uzun ömürlü değil. İnternet'ten sipariş verip satın alayım dedim, doğru düzgün bir şey bulamadım. Yurtdışı sitelerde var görünüyor fakat malum artık yurtdışı alışveriş işi bitti. Yerel online satış sitelerinde buldum ama fiyatlar da çok uçuk. Bu kadar basit bir parçaya ulaşabilmek eziyet.

Uzun lafın kısaı; bir 3d yazıcıya sahibim. Biraz araştırdıktan sonra bu parçayı kendim basıp, aracımda sorunsuz kullanabildiğimi gördüm. Eğer sizler tarafından ilgi görür ise 4 ve 6'lı paketlerde abartısız fiyatlarla sizlere ulaştırmak istiyorum.

Bahsettiğim parça bu;

Ekli dosyayı görüntüle 50

Sizler ne düşünürsünüz? Paylaşabilirseniz sevinirim.
Merhaba, siz yapıp denediniz mi uyumlu oldu mu? Olduysa bende de var bu sorun ücret öğrenebilir miyim nasıl temin ederiz?

mgadmin

Moderatör
Yönetici
@k.bildik merhabalar. Daha önce farklı bir model ile test etmiştim, işe yaramıştı. Elimde daha sağlam olabilecek yeni bir model var. Henüz baskı alıp denemedim. Test edip gerçekten uyumlu olup olmadığını görmem lazım. İşe yaramayan şeyi sizlere ulaştırmak istemiyorum. Son durumu ve güncel fotoğraflarını buradan paylacağım. Siz de buradan takip edebilirsiniz.

Bugün online olanlar

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
75
Kullanıcılar
269
Son üye
kskma