HOŞ GELDİNİZ

Forumumuzdaki konu başlıkları, rehberler ve paylaşımlar MG kullanıcıları için hazırlanıyor ve yalnızca üyelerimize açıktır. Eğer MG dünyasını yakından takip etmek, deneyimleri okumak ve kendi fikirlerinizi paylaşmak isterseniz şu an aramıza katılmanın tam zamanı.

Üyelik tamamen ücretsiz ve üye olmak sadece birkaç saniyenizi alır. Üye olduktan sonra tüm içeriklere erişebilir, konulara yorum yapabilir ve MG Turkey Fan Club topluluğunun bir parçası olabilirsiniz.

Aşağıdaki butonları kullanarak hemen giriş yapabilir ya da hızlıca kayıt olup mgturkeyfanclub.com ailesine katılabilirsiniz. 🚗✨

MG ZS - Orijinale yakın paspas ve bagaj havuzu var mıdır?

mgadmin

Moderatör
Yönetici
Şu ürünü 21 Eylül tarihinde almıştım: Mg Zs Venüs Kırmızı Oto Paspas Seti 53971

Görünüş olarak güzel aslında ama özellikle araca uygun bir paspas değil. Uygun hale getirebilmek için kenarlardan kesilebiliyor. Kestim yerleştirdim ama maalesef kayıyorlar. Bir de bagaj havuzu almak istiyorum fakat bulamadım... Eğer alıp ta memnun kalan varsa bilgi verebilirse çok sevinirim.

ekincelik

Yeni Üye
Merhaba, Trendyoldan Rizline marka havuzlu kauçuk paspas aldım. Tam olarak araç boyutlarında diyebilirim. Önler özellikle taş gibi oturdu. Arka bi tık daha bol ama onun da ölçüsü tam. Fakat ben de Eva paspasları değerlendireceğim ileride.

Rizline Paspas Linki

Bugün online olanlar

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
76
Kullanıcılar
282
Son üye
MEHMETGECGEL