HOŞ GELDİNİZ

Forumumuzdaki konu başlıkları, rehberler ve paylaşımlar MG kullanıcıları için hazırlanıyor ve yalnızca üyelerimize açıktır. Eğer MG dünyasını yakından takip etmek, deneyimleri okumak ve kendi fikirlerinizi paylaşmak isterseniz şu an aramıza katılmanın tam zamanı.

Üyelik tamamen ücretsiz ve üye olmak sadece birkaç saniyenizi alır. Üye olduktan sonra tüm içeriklere erişebilir, konulara yorum yapabilir ve MG Turkey Fan Club topluluğunun bir parçası olabilirsiniz.

Aşağıdaki butonları kullanarak hemen giriş yapabilir ya da hızlıca kayıt olup mgturkeyfanclub.com ailesine katılabilirsiniz. 🚗✨

MG4 uzun yol ve şehir için menzillerini merak ediyorum

mgadmin

Moderatör
Yönetici
Genel olarak elektrikli araçlara özellikle uzun yolculuklarda sıcak bakmıyorum, bakamıyorum. Açıkçası uzun yola çıkıpta nerelerde durmalıyım, nerede şarj etmeliyim tarzı düşüncelere girmek istemiyorum. Fakat şehiriçi kullanım için acaba bir denesem mi diyorum. Forumumuzda mutlaka MG4 kullanan vardır, uzun yola çıkmış olanlar, veya çoğunlukla şehir içi kullananlar varsa özellikle menzik konusunda yorumlarını ekleyebilirse çok sevinirim.

Ladybug

Yeni Üye
Genel olarak elektrikli araçlara özellikle uzun yolculuklarda sıcak bakmıyorum, bakamıyorum. Açıkçası uzun yola çıkıpta nerelerde durmalıyım, nerede şarj etmeliyim tarzı düşüncelere girmek istemiyorum. Fakat şehiriçi kullanım için acaba bir denesem mi diyorum. Forumumuzda mutlaka MG4 kullanan vardır, uzun yola çıkmış olanlar, veya çoğunlukla şehir içi kullananlar varsa özellikle menzik konusunda yorumlarını ekleyebilirse çok sevinirim.
merhaba,MG4 luxury aracım ile 1 kez ispanya, 1 kez orta avrupa turu,3 kez yunanistan turu yaptım.Doğru planlama yaptığınız zaman sorunsuzca seyahat edebilirsiniz.Ortalama 400 km gibi menzil düşünebilirsiniz.

mgadmin

Moderatör
Yönetici
@Ladybug MG4'ünüzle bu kadar güzel tecrübeniz varsa mutlaka detaylarıyla paylaşmalısınız, çünkü çok kıymetli. Elektrikli araç düşünen veya şimdilik sıcak bakmayan insanlar için bence mükemmel bir kaynak olur. Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Cihan38

Yeni Üye
Merhabalar yaklaşık 20 aydır TOGG kullanıcısıyım. 24.03.2026 tarih itibariyle evdeki ikinci aracımızı 2023 model luxury MG 4 ile değiştirdik. İlk bir haftalık kullanımda MG4 güzel ve menzil verileri konusunda başarılı bir araç. Henüz MG4 ile uzun yol tecrübem olmadı ama TOGG ile 20 ayda 50 bin KM yol yaptım uzun yoldada çok kullandım. Ben elektrikli araçla uzun yolculuğu destekleyenlerdenim.

Bugün online olanlar

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
75
Kullanıcılar
269
Son üye
kskma