HOŞ GELDİNİZ

Forumumuzdaki konu başlıkları, rehberler ve paylaşımlar MG kullanıcıları için hazırlanıyor ve yalnızca üyelerimize açıktır. Eğer MG dünyasını yakından takip etmek, deneyimleri okumak ve kendi fikirlerinizi paylaşmak isterseniz şu an aramıza katılmanın tam zamanı.

Üyelik tamamen ücretsiz ve üye olmak sadece birkaç saniyenizi alır. Üye olduktan sonra tüm içeriklere erişebilir, konulara yorum yapabilir ve MG Turkey Fan Club topluluğunun bir parçası olabilirsiniz.

Aşağıdaki butonları kullanarak hemen giriş yapabilir ya da hızlıca kayıt olup mgturkeyfanclub.com ailesine katılabilirsiniz. 🚗✨

Sizleri de durdurup MG hakkında bilgi isteyen var mı? :)

mgadmin

Moderatör
Yönetici
Herkese merhaba,
Zaman zaman aracı gören insanlar tarafından durdurulup, nasıl memnun musun diye soranlar oluyor bana. Sizler de karşılaşıyor musunuz? Ben şu ana kadar öyle büyük sorunlar yaşamadığım için memnun olduğumu söylüyorum :) Geçenlerde markete gitmiştim, aracıma döndüğümde biri bekliyordu başında. Meğerse araçla ilgili bilgi almak için beni bekliyormuş 😄 biraz sohbet ettim, araçla ilgili de bilgi verdim.
Genel olarak duyduğum yedek parça ile ilgili çekincelerin olması. Şimdiye kadar yedek parça ihtiyacım olmadı ama sizlerden sorun yaşayan oldu mu hiç? Ya da servislerle ilgili problem yaşayan? Ben servisle de ilgili sorun yaşamadığım için yorum yapamıyorum. Ama hiç oldu mu onu da merak ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Bugün online olanlar

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
75
Kullanıcılar
269
Son üye
kskma