23.11.2024 tarihinde bana en yakın olan Sakarya - ADAŞEN MG bayii'sine giderek inceleme fırsatı buldum. Sadece hibrit modeli mevcuttu. 1.5 benzinli modeli yılbaşından sonra gelecekmiş. Şu an güncel full paket hibrit modelin fiyatı 2.090.000 TL (iki milyon doksan bin). Tabii ki zam gelecektir. İlk izlenimim tasarım açısından genel olarak olumlu. Showroom içerisinde siyah renk vardı. Çok hoş görünüyordu. Fakat temizlik açısından daha önceki tecrübeme dayanarak bir daha siyah renk araç almam. İç tasarımını da beğendim. Özellikle koltukların rahatlığı, deri olması, bej renk olması (tercih etmem bu arada) oldukça güzel görünüyordu. Ön tarafta uzunlamasına bir ekran vardı. Gösterge ve multimedya ekranı birleşikti. Tamam, tek görüntü olarak güzel olabilir ama bence pek estetik olmamış. Dikdörtgen bir tasarımı vardı. Direksiyonu küçültmüşler, güzel olmuş. Arka koltuklar da çok rahat. Arada kolçak ta var. Diz mesafesi de oldukça fazla. Bagaj yükseklik olarak biraz az geldi bana. Fakat o eksiklik genişlik arttırılarak giderilmiş gibi görünüyor. Müşteri temsilcisine keşke bir cam tavan, sunroof falan da eklenseymiş dedim, fakat emisyon değerlerinin arttığını, buna bağlı olarak ta vergileri oranının da de artacağı için MG'nin bunu yapamıyor olduğunu aktardılar. Hatta MG'ye bu konuyla ilgili çok istek gitmiş ama yapmayız demişler. Herhalde fiyatlar artacağı için rekabet edemeyeceklerini düşünüyorlar.
Test sürüşü yapmadım. Çok yağmur yağıyordu, kendimizi zor attık bayii'ye
Eğer sizlerden de Yeni MG HS' yi inceleyenler olduysa yorumlarınızı eklerseniz, almayı düşünen arkadaşlara bir rehber olacaktır. Lütfen tecrübelerinizi, fikirlerinizi yazmaktan çekinmeyin.
Test sürüşü yapmadım. Çok yağmur yağıyordu, kendimizi zor attık bayii'ye
Eğer sizlerden de Yeni MG HS' yi inceleyenler olduysa yorumlarınızı eklerseniz, almayı düşünen arkadaşlara bir rehber olacaktır. Lütfen tecrübelerinizi, fikirlerinizi yazmaktan çekinmeyin.